Lumea celor 3 „L”

Lumea noastră e descrisă faţă de  oricare alt Univers, altă planetă sau alt ecosistem de care avem ştiinţă până în prezent, de existenţa celor trei elemente unice, şi anume Love, Life, Light.

Şi fiecare element dus la extrem poate distruge lumea asta prin forma sa pervertită. Love sau dragostea prin forma sa fizică neînfrânată, prin înmulţirea desfrânată, putem ajunge la stadiul în care Pământul să pară o planetă neîncăpătoare cum deja se prefigurează, sfârşitul apocaliptic e acela ca în scurt timp să consumăm toate resursele acestei planete şi astfel să ajungem în pragul autodistrugerii.

Life sau APA, elementul care face posibilă viaţa, conform semnalelor de alarmă recente din partea multor organizaţii ecologiste, aflată în cantităţi masive în jurul calotelor polare sun forma gheţarilor permanenţi se topesc în urma efectului de seră la nivel global. Se pare că potopul s-a petrecut în istoria umanităţii, nu e chiar o viziune aberantă, luând în considerare izvoarele scrise ale Bibliei.

Light, lumina Soarelui, Soarele însuşi este într-un proces de expansiune care în decursul milenilor ce vor veni va înghiţi pe rând toate planetele din sistemul nostru solar. Un cataclism cosmic e inevitabil, doar momentul când se va întâmpla e încă o necunoscută, iar Pământul e constant ameninţat de coliziunea cu diferite corpuri cereşti: comete, meteoriţi.

Omul are darul de a construi, dar în nesăbuinţa sa poate la fel de bine să distrugă chiar lumea care-l adăposteşte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s