Orgasm.Sex regarding taste

Regarding taste, sex for women is chocolate, for men is wine!

În ceea ce priveşte gustul, sexul pentru femei înseamnă ciocolată, pentru bărbaţi vin, cu alte cuvinte.

V-aţi întrebat vreodată ce ar putea însemna orgasmul. Cum l-aţi descrie? Cum îl simţiţi?

Plecând de la premiza mai sus amintită, am putea spune că pentru femei sexul înseamnă ciocolată. Ciocolata se savurează, e o senzaţie prelungită a papilelor gustative. Pentru majoritatea femeilor e un mod unic de a savura o ciocolată, unele iau muşcături mari din tableta magică şi o mestecă între dinţi, lacom, agresiv, hulpav. Altele iau o înghiţitură mică şi o lasă să se topească în salivă, încercând să se bucure cât mai mult de bucata de ciocolată pe care o au în mână. Deci sexul e o stare excitabilă dar şi puţin autoindusă. Orgasmul, încântarea sublimă, nu e neapărat un punct critic, dar mai degrabă e o plăcere care se întinde pe mai multe etape şi o perioadă mai lungă de timp. Plăcerea finală e la sfârşit când au terminat de înfulecat toată tableta când toată acea dilatare a sentimentelor, acea diluare a esenţei, le covârşeşte simţirea. Dorinţa femeii vine din sfera sentimentelor, din subconştient, din înlănţuirea amintirilor, a melancoliei, cu experienţa de moment, relaţia organismului propriu cu toate elementele ce o înconjoară.

Pentru bărbat sexul e vin, deci sexul nu e neapărat o stare autoindusă, încântarea, plăcerea, delirul trebuie să aibă efecte vizibile exterioare prin unelte, metode, tehnici cât mai concrete. Vinul se savurează, dar cel mai adesea se poate turna pe gât pentru a obţine efecte maxime în timp cât mai scurt. Sexul are scopuri dintre cele mai pragmatice: reproducere şi defulare. Bărbatul urmăreşte să-şi satisfacă nişte nevoi bazale, să-ţi alimenteze trupul şi mintea cu ceea ce are trebuinţă, ştie că înafara unui act sexual nu poate gândi şi nu poate acţiona corect.  Bărbatul urmăreşte să-şi suprime nişte porniri instinctuale de care nu e răspunzător, în sensul că nu-şi poate reprima corespunzător dorinţele pe plan conştient. Dorinţa bărbatului adesea vine din planul bazal al său, cel instinctiv, planul inconştient, sexul e ca o foame ce trebuie astâmpărată, aşadar oragasmul e ca o saţietate ce aduce după ea bunăstarea personală. Dorinţa la bărbat e ca un mesaj pe care mintea şi trupul i le trimit individului cu scopul de a menţine echilibrul interior şi tonusul fizic. Orgasmul e ca o stare de intensitate maximă la un moment dat, de saturare a necesităţii vitale, când procesul de „vindecare”interioară abia începe, de însănătoşire a trupului şi minţii, când rănile vechi se cicatrizează, foamea este astâmpărată şi deci trupul începe să extragă substanţele nutritive din alimentele ingerate. Orgasmul poate fi privit ca un senzor care se aprinde când rezervorul e plin.

Orgasmul în plan mistic poate fi privit ca o transă atavică de care doar omul e capabil, deci am putea spune că este o componentă a spiritului. De ce oare am fost înzestraţi cu această formă de percepţie sublimă? Orgasmul nu e un sentiment, e mai degrabă o senzaţie ca urmare a unui sentiment împărtăşit: iubirea. Orgasmul nu e aşa de complex precum un sentiment, are legături neuronale mult mai bazale decât orice snetiment, dar mai profunde. Orgasmul e o senzaţie care se datorează simţului extra-senzorial, nu degeaba sexul mai poate fi definit o chimie a partenerilor, o comunicare a sufletelor.

Anunțuri

2 responses to “Orgasm.Sex regarding taste

  1. Moammmaaa, ce l-ai aprofundat.
    Te invidiez 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s