Arta grotescului

                                

Furia-Închisoarea minţii

                                Furia – Închisoarea minţii (lucrare în gips 20×33 cm)

                                               Madness – Prison of the mind

Prima mea lucrare plastică, realizată în gips doreşte să surprindă lumea răului, a răului suprem uman, furia, furia oarbă care te ţine încleştat într-o lume a urii şi a a violenţei, a egoismului şi a lăcomiei. Furia (madness), este o închisoare fără de ieşire, fără limite, din care nu poţi scăpa decât cu ajutorul celor dragi, a oamenilor de lângă tine care te învaţă din nou să iubeşti, să dăruieşti şi să TE dăruieşti.

Madness sau Furia  poate fi noul virus pandemic care va decima populaţia globului. Din Furie nu există scăpare decât cu ajutorul celorlalţi, în Furie te adânceşti ca într-un nisip mişcător, o mlaştină care te acaparează, trebuie să ne dorim ca societatea să nu fie o mlăştină coruptă din care scapă cine poate.

Furia poate pune stăpânire pe tine chiar dacă eşti un suflet bogat, e inevitabil ca în cursa spre resurse să fii călcat în picioare şi atunci nu poţi face altceva decât să te laşi mânat de furie. Tot mai mulţi doresc să se folosească de tine şi simţi că singura scăpare e Furia, nu te lăsa mânat de ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s