Reîncarnare

Corpul uman e alcătuit ca orice altceva de pe Pământul ăsta din elemente chimice, cum ar fi potasiu, hidrogen, carbon, clor etc., toate acestea fiind absorbite de către pământ în momentul morţii noastre sau în cazul gazelor se disipează în atmosferă. Plantele se hrănesc cu elementele chimice pe care le absorb din pământ sau din aer. Animalele şi insectele se hrănesc cu plante care dau viaţă altor vieţuitoare. Omul se hrăneşte cu plante şi animale şi dă naştere altor semeni.

 După principiul lui Lavoisier, „Nimic nu se pierde, totul se transformă”, omul renaşte din propria cenuşă, elemntele chimice se recompun într-o formă sau alta de viaţă, renaştem sub o altă formă de conştiinţă, dar putem afirma că existăm pe Pămîntul ăsta dintotdeauna şi pretutindeni. Dacă preservăm mediul o să avem mulţi ani înainte!

2 responses to “Reîncarnare

  1. Corpul fiecarei fiinte vii indiferent din care regn face parte, animal sau vegetal detine un spriti nemuritor creat de creatori.
    Creatorii nu-i vedem in schimb traim in fiecare zi dupa legile lor (legile universale) si pe care noi nu le putem modifica.
    Cand decedeaza corpul fizic, spiritul pleaca in lumea de unde a venit la nastere si de acolo nu stiu ce se intampla.

  2. dar spiritul acela ce semnifica memoria nu pleaca cu el odata care este rolul constiintei sau ce anume ne insufleteste si pune celulele in miscare sa ne construiasca mai rai sau mai buni mai parsivi sau mai destepti si buni????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s